Ismerje meg a Haluska termékek kiválóságát

Termékeinket, a Zemplén napsütötte lankáin a NATURA 2000 természetvédelmi oltalom korlátozásai miatt, hagyományos növénytermesztési technológiákkal gondosan termesztett gyümölcsökből készítjük Komlóskán. Ezen kiváló minőségű gyümölcsök mellet vadon termő gyümölcsök is kerülnek feldolgozásra, így kuriózumok is kerülnek a palackokba töltve.

Mivel a valódi ízeket, a gyümölcsöknek a varázsát szeretnénk megmutatni, minden termékünk finoman rostos kivitelben készülnek.

A gyümölcsök harmonikus és egyedi íz világának megőrzését tanúsítja esetenként az évjáratok megjelenése.

Termékeinkben nem található tartósítószer, hozzáadott színezék vagy adalék anyag, az ízekért, illatokért és színekért a felhasznált gyümölcs a felelős. Édesítő anyag tekintetében az akácméz kerül előtérbe, mely méltó természetes édesítőszere e prémium termékeknek. 

Miért olyan különlegesek termékeink?

Minden termékünk, így nemcsak a natúrlevek, gyümölcsnektárok és a lekvárok, hanem a szörpök is egyedülállóan rostosak.

Minden termékünk tartósítószer- és adalékanyagmentes. Édesítéshez elsősorban akácmézet használunk.

Gyártás technológiánkban hűek vagyunk az ősi receptúrákhoz, ugyanakkor azt tökéletesítve kerüljük a gyümölcsök és benne lévő vitaminok hő terhelését.

"Márkanévnek saját családnevemet választottam, mely akár garancia is lehet termékfilozófiánkhoz való hűségünkre."

Szörpök

Szörpjeink sajátos, de hagyományos recept alapján készült termékek. Mivel minden termékünk, így szörpjeink is rostosak, szinte egyediek a piac kínálatában. Gyártás során a beltartalmi értékeket szem előtt tartva, hideg eljárással készülnek. Nem kerülnek felhasználásra sem tartósító szerek, sem adalék anyagok, sem színezékek. A szörpök koncentrátumok. A feldolgozott gyümölcsök természetes cukortartalmának növelését elsősorban ugyancsak természetes anyaggal, mézzel végezzük. Ebből kifolyólag kissé nehezebben oldódnak az általános szörpökhöz képest, valamint rostosságuk okán, minőséget nem befolyásoló kiválások lehetnek.

Extra magas gyümölcstartalmuk lehetővé teszi a valódi ízek, savak visszaköszönését. 

Natúrlevek

Natúr leveink a kimagasló minőségű gyümölcsök szakszerű feldolgozásából nyert gyümölcslevek, melyek a természet adta ízvilágot, harmóniáját tükrözik. Mivel e csodás Zempléni térség "szülőanyja" és a gyümölcsök érését a térséget áldó időjárás kegyessége határozza meg, évenként más és más íz harmónia jelenhet meg termékeken belül. Natúr leveink finoman rostos állapotban, precíziós technológiai berendezésekkel, a beltartalmi értékeket megóvva kerülnek az üvegpalackokba töltve. A gyümölcsök vitamintartalmát hordozva "vitaminbomba"-ként funkcionál. Ezáltal az emésztésre gyakorolt hatása megegyezik az azonos fajtájú, de hatványozott mennyiségben elfogyasztott gyümölcsével. Az egészséges életmód és a mindennapi élet kiegészítőjeként szolgál. 

Gyümölcsnektárok

Gyümölcsnektárjaink a natúrlevekkel szinte azonos módon és technológiai fegyelemmel készülnek.

Az eltérés a hozzá adott akácmézben rejlik. Mivel egyes gyümölcsfajták természetes módon csak minimális gyümölcscukrot állítanak elő, kevésbé élvezhető natúrlevük.

Hogy a kedves fogyasztó részére szélesebb kínálattal lehessünk, ezért készítjük e fajta termékeinket.

Fontos a gyümölcsök, illetve gyümölcslevek minél szélesebb körének fogyasztása a megfelelő természetes vitamin elérése érdekében. 

Lekvárok

Lekvárjaink úgyszintén finoman rostosak. Gyártás során a beltartalmi értékek megóvása érdekében nem hosszan tartó főzéssel készítjük őket. Tartósító szert, zselatint és különböző dzsem-fixálókat nem tartalmaznak. A gyümölcsökben természetes úton keletkező kocsonyásítóját hívjuk segítségül.